ביופוד הוא גוף אשר הוקם מתוך רצון לתת מענה מלא לכל אותם אולמות שמחה העוסקים בתחום המזון והשתייה. ייעוץ בעת הצורך, סיוע בשינויים ובהוצאות יזומות , הדרכת העובדים והארות מתרימות.
אולם אירועים הינו עסק מורכב ויקר מאוד, כל נושא תכנון מטבח מוסדי הנותן מענה לסרוויס של מעל 1000 איש, מערך שלם לשטיפת כלים וציוד, תכנון מערכת מים ושפכים, אישור תוכנית מטבח ע"י משרד הבריאות.
לווי אולמות אירועים בנושא בקרה ופיקוח תברואתי הכולל הפקת תוכנית דיגום שנתית. דיגום בשטח של: משטחי ידיים, משטחי עבודה ומזון מוכן לאכילה, מים.
הצוות ילווה וייעץ, מהשלב בו העסק עוד בגדר רעיון לא מיושם, דרך השגת האישורים הנדרשים וקבלת רישיון העסק . במקביל יוענק סיוע על מנת לתפעל את העסק כחוק ועד לשלבים בהם העסק כבר יעבוד בפועל והשירותים להם הוא יזדקק יהיו: בקרה ופיקוח על אופן ההתנהלות, הכנסת שינויים, שדרוג תפריטים, פיתוח תפריטים ועוד…
שטחם של החדרים באולם שמחות יהיה לפחות כאמור להלן:
אזור | אחוז מהשטח הכללי של האולם |
מטבח מחסן חדר אוכל וחדרי שירות ביחד חדרי הלבשה, אם ישנם למעלה מ־10 עובדים | 20% 12% 68% |
אולם אירועים בעל רישיון עסק כחוק
בכל בית אוכל יהיו חדרים מן הסוג הנקוט להלן בטור א' ששטחם יהיה כאמור בתוספת בהתאם לסוג בית האוכל וגבהם לא יפחת מהאמור לצדם בטור ב'
טור א' סוגי חדרים | טור ב' גובהם |
חדרי אוכל | 2.75 מטר |
מטבח | 2.75 מטר |
מחסן | 2.50 מטר |
חדרי שירות | 2.50 מטר |
הוראות עבודה להפשרת בשר קפוא במטבח תיקני באולם אירועים
לא יופשר בשר קפוא אלא בתנאים אלה:
- הבשר תלוי על ווים;
- אין מגע בין חלק אחד לשני;
- הטמפרטורה בחדר ההפשרה אינה עולה על 10 +מעלות צלזיוס;
הסרת האריזה מעל הבשר הקפוא נעשתה בחדר קבלת סחורה.
קצת מהתקנות:
במטבח יהיו מדורים מופרדים במחיצות כאמור להלן:
- לטיפול במזון גלמי, שבו מקום לרחיצת ירקות כולל כיור עמוק;
- לבישול ובו שטח נפרד להכנת בצק לעוגות;
- למזון מוכן להגשה, ובו מתקן לחימום;
- לשטיפת כלים, ובו כיור אחד לפחות, המיועד לרחיצת כלים גדולים בלבד, שגודלו 60 ס"מ × 60 ס"מ × 80 ס"מ לפחות.
ביפוד מלווה אתכם בדרך לקבלת רישיון עסק לאולם
צוות העובדים של ביופוד – מורכב מאנשי מקצוע בעלי שם וניסיון בענף המזון, ביניהם: טכנולוג מזון, יועץ קולינארי, אנשי שיווק, תברואנים, אדריכלים ושפים מהקורדון בלו, הכל על מנת לקבלת רישיון עסק לאולם שמחות.
יש לנו ניסיון רב עם אולמות אירועים ובמרוצת השנים סייענו להם במגוון רחב של שירותים:
- טיפול בבעיות (קנסות על שפכים אסורים וחריגים) מול התאגיד המים המקומי.
- הגשה להיתר לשימוש חורג או להיתר בנייה לאולמות אירועים בשטחים חקלאיים או לבנייה חללים חדשים.
- טיפול בדוחות העסק שהתקבלו ממשרד הבריאות
- טיפול בבקשה לרישיון עסק עד קבלת הרישיון.
חלק מלקוחותינו:
אולמי רויאל לוד
אולמי גן קדמא נווה אילן
אולם השרון
לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לאולם אירועים, צרו איתנו קשר עוד היום.
צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לאולם אירועים
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.