רישיון יצרן למפעל סירופים
מה בעצם מייצר מפעל סירופים?
עולם הטעמים והריחות הוא מאוד רחב, וכמו שאומרים על טעם וריח לא מתווכחים. אבל לכל אחד מאיתנו יש טעם או ריח מושלם. בשביל זה אנחנו פה, צוות ביופוד יעזור לכם להגיע לטעם וריח ייחודי ומיוחד. אם זה קשור לייצור מיץ חדש, עם טעם מתוק ונעים, או סירופ בשילוב צמחים טבעיים.
מפעלים לרוב משתמשים בתמציות של טעם וריח אשר סוגר את כל העניין האורגנולפטי של חווית הצרכן.
כאן צוות ביופוד נותן שירות של פיתוח מוצר שירות מלאה עד להגעה לטעם הנכון.
טעמים שונים ומגונים: קולה, גויאבה, תמר אינדי, אשכוליות. יש לנו את האפשרות ליצור לכם את המתכון הנכון, ספקי חומר גלם וכן ידע וניסיון בתחום.
טכנולוג מזון עומרי גור, ירכיב את הטעם הייחודי לפי צרכים שלכם. אם זה מפעל לסירופים ללא צבעי מאכל או מיצים לשמירה ארוכה.
תכנון לקבלת רישיון יצרן למפעל סירופים / מיצים
תהליך ייצור מוצר מהמחשבה עד קבלת רישיון יצרן הוא לא פשוט, אבל עם אנשים נכונים ומקצוענים תמיד דרך תהייה נעימה. אנחנו בביופוד נלווה אותכם לקבלת רישיון יצרן ורישיון עסק דרך כל השלבים.
תכנון לקבלת רישיון יצרן למפעל סירופים / מיצים. במידת הצורך עמרי הטכנולוג נותן גם שירות מלאה של פיתוח מוצר עד להגעה לטעם הנכון.
למה בצעם חשוב לקבל רישיון יצרן?
רישיון יצרן/רישיון למפעל מזון מונפק ע"י שירות המזון במשרד הבריאות ומטרתו לאפשר פיקוח על יצור במפעלי מזון בישראל במטרה לשמור על בריאות הציבור. יתרה מכך, חשוב מאוד הרישיון אל מול רשויות החוק ואל מול גורמי הביטוח השונים.
אז מה הבדל בין רישיון יצרן לרישיון עסק?
יש הבדל ברור בין רישיון יצרן לרישיון עסק. רישיון עסק מונפק ע"י הרשות המקומית כאשר משרד הבריאות מהווה את אחד מהגורמים המאשרים.
צלצלו עכשיו להזמנת השירות לטל: 052-5257750