הדרכות היגיינה
צוות המדריכים המקצועיים של ביופוד שביניהם גם טכנולוג מזון ואנשי מקצוע נוספים מהתחום, מציעים הדרכות במסגרתם ילמדו עובדי המפעל את הוראות הניקיון עליהן יש להקפיד, החשיבות של השמירה על ההיגיינה אישית ואת כל הנושא של תברואת המזון וחשיבותה.
ראיא נסאר – תואר מדעי מזון ותואר במדעי תזונה.
מעבירה הרצאות קבוצתיות לתזונה נבובה ואורח חיים בריא, היגיינה ובטיחות המזון.דוברת עברית, ערבית ואנגלית.
הרצאות מתאימות למפעלים ומוסדות לעובדי מפעל וכד’..
הדרכות היגיינה למפעלי יצור: לפי IMC-G.A.P
לגידול קנביס רפואי (עדכון 2 – אפריל 2107) סעיף 4.9.4 ד, ה.
3 שעורים של 45 דקות.
בנושאים המלומדים בכל שיעור:
- מיקרוביולוגיה חיידקים פטוגנים לפי הטבלה שבעמוד 20 בנוהל
- זיהום צולב
- דרכים לעברת מחלות
- כללים לשמירה סניטציה נכונה
- תנאים אופטימלים לזיהום.
המרצים הם בעלי תואר במדעי מזון ותואר במדעי תזונה. מעבירה הרצאות קבוצתיות – היגיינה ובטיחות המזון. דוברת עברית, ערבית ואנגלית. הרצאות מתאימות למפעלים ומוסדות לעובדי מפעל מזון וכד’..
חלק מלקוחותינו:
- אולם אירועים לאשם, אשקלון.
- אולמי קינג סטון, ירושלים.
- מפעל שורשי ציון, בית שמש.
- מפעל מונבטים, אור עקיבא.
- בית אבות, נתיבות.
- ישיבת מעלות חיים, ירושלים.
- לה קרנה, פתח תיקווה.
- קייטרינג אפונענע.
- מטבח עובדים חברת חשמל, אשקלון.
- מטבח עובדים חברת סנו, הוד השרון.
- קייטרינג מ.ש.י , הוד השרון.
- רשת שניצל ליין.
- לחם גל, חיפה.
הדרכות לקהילה
כחלק מהסימביוזה החברתית שלנו.
לצד ההדרכות לבתי עסק, מפעלים וחברות, עוסקת ביופוד גם במתן תרומה לקהילה, במסגרתה, מעבירים אנשי המקצוע של החברה הדרכות לילדים בנושא תזונה נכונה, חשיבותה של פעילות גופנית ואורח חיים בריא.
במסגרת ההדרכות המותאמות במיוחד לילדים, ילמדו הילדים כבר בגילאים צעירים, מה כדאי לאכול ולמה וממה כדאי להימנע. כמו כן, יקבלו הילדים כלים שיאפשרו להם לסגל אורח חיים המבוסס על תזונה נכונה ובריאה המותאמת ומומלץ לגילם.