רישיון עסק למעדניה

רישיון עסק למעדניה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים במתן פתרונות שירות לכל סוגי העסקים טעוני רישוי, לרבות, מעדניות, מכולות ומרכולים. פתרונות השירות המוצעים על ידינו מיועדים גם לצרכי תכנון ועיצוב שטח המעדנה וגם למטרות ליווי הליכי רישוי לבית העסק.


הנחיות כלליות לרישוי מעדניות

מעדניות העוסקות בשיווק ומכירה של מוצרי מזון ארוזים מראש ו/או מוצרי מזון הנארזים במקום לפי משקל או נפח, מחייבות את בעלי המקום בהנפקת רישיון עסק מטעם משרד הבריאות במקרים בהם משווקים במעדניה מוצרי בשר, דגים ועופות טריים.

בנוסף, הליך הרישוי מתנהל אל מול הרשות המקומית בה פועל בית העסק בהתאם לדרישות הרשות בכל הנוגע להליכי רישוי עסקים טעוני רישוי.

רישיון עסק למעדניה


רישוי עסקים

כפועל יוצא מכך, הנפקת רישיון עסק למעדניות היינו הליך מורכב המשלב בתוכו מגוון רחב של תקנות ונושאים בהם בעל העסק חייב לעמוד לצורך קבלת רישיון עסק.


ביופוד- המומחים לרישוי עסקים!

אנחנו בחברת ביופוד עוסקים כבר למעלה מ-10 שנים במתן שירותי סיוע וייעוץ לבעלי עסקים טעוני רישוי.

שירותים אלו מיושמים על ידי אנשי מקצוע מובילים בתחומם הפועלים בחברתנו, לרבות, טכנולוגי מזון, תברואנים, יועצים קולינאריים, יועצי מטבחים ומעצבים, אדריכלים ועוד.


רישיון למעדניה

מערך השירותים המורחבים שלנו לבעלי מעדניות, מרכולים וכדומה, כולל בין היתר:

  • ליווי הליכי רישוי – כולל: הכנת תכנית עסק לצרכי הגשת הבקשות לרישוי, הכנת מפרטים טכניים בהתאם לדרישות החוק והגופים המוסמכים (אגפי הרשות המקומית, משרד הבריאות, המשרד להגנת הסביבה וכו') וניהול שוטף של תהליך הרישוי עד להנפקת הרישיון.
  • תכנון בתי אוכל – תכנון מדויק המותאם לתקנות החוק לרישוי עסקים ולקונספט העיצובי המועדף על ידי הלקוח, לרבות, חלקות שטחים, סידור תאורה, הצבת אביזרי מכירה, ציוד סניטרי וכדומה.
  • התווית קונספט קולינארי לבית העסק – מעדניה בוטיק, מעדניה בוטיק-כשרה, מעדניית גבינות, מעדניית נקניקים ופסטרמות, מעדניה צרפתית ועוד. השירות משלב בתוכו ייעוץ קולינארי.
  • אבזור בית העסק – אנחנו בחברת ביופוד מתמחים בהתאמתן של מערכות ציוד לבתי העסק אותם אנו מלווים ולרשותנו התמחות בענף מתקני הקירור המהווה חלק מרכזי בפעילות המעדניה.

  • לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לעסק מסוג מעדניה, צרו איתנו קשר עוד היום:

    052-5257750

    חלק מקונספטים שלנו למעדניות:

    מעדניה בוטיק

    מעדניה בוטיק כשרה

    מעדניה רוסית

    מעדניית גבינות

    מעדניית נקניקים ופסטרמות

    מעדניה צרפתית


    חלק מלקוחותינו:

    בשר בכפר, חדרה.

    לחם גל, חיפה

    נתניה.


 

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
למעדניה

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
הקודם
הבא

ההסמכות שלנו