רישיון עסק לאולם אירועים

ביופוד הוא גוף אשר הוקם מתוך רצון לתת מענה מלא לכל אותם אולמות שמחה העוסקים בתחום המזון והשתייה. ייעוץ בעת הצורך, סיוע בשינויים ובהוצאות יזומות , הדרכת העובדים והארות מתרימות.

אולם אירועים הינו עסק מורכב ויקר מאוד, כל נושא תכנון מטבח מוסדי הנותן מענה לסרוויס של מעל 1000 איש, מערך שלם לשטיפת כלים וציוד, תכנון מערכת מים ושפכים, אישור תוכנית מטבח ע"י משרד הבריאות.

לווי אולמות אירועים בנושא בקרה ופיקוח תברואתי הכולל הפקת תוכנית דיגום שנתית. דיגום בשטח של: משטחי ידיים, משטחי עבודה ומזון מוכן לאכילה, מים.


רישיון עסק לאולם אירועים

הצוות ילווה וייעץ, מהשלב בו העסק עוד בגדר רעיון לא מיושם, דרך השגת האישורים הנדרשים וקבלת רישיון העסק . במקביל יוענק סיוע על מנת לתפעל את העסק כחוק ועד לשלבים בהם העסק כבר יעבוד בפועל והשירותים להם הוא יזדקק יהיו: בקרה ופיקוח על אופן ההתנהלות, הכנסת שינויים, שדרוג תפריטים, פיתוח תפריטים ועוד…


שטחם של החדרים באולם שמחות יהיה לפחות כאמור להלן:

אזוראחוז מהשטח הכללי של האולם

מטבח

מחסן

חדר אוכל וחדרי שירות ביחד

חדרי הלבשה, אם ישנם למעלה מ־10 עובדים

20%

12%

68%


אולם אירועים בעל רישיון עסק כחוק

בכל בית אוכל יהיו חדרים מן הסוג הנקוט להלן בטור א' ששטחם יהיה כאמור בתוספת בהתאם לסוג בית האוכל וגבהם לא יפחת מהאמור לצדם בטור ב'

טור א'

סוגי חדרים

טור ב'

גובהם

חדרי אוכל2.75 מטר
מטבח2.75 מטר
מחסן2.50 מטר
חדרי שירות2.50 מטר

הוראות עבודה להפשרת בשר קפוא במטבח תיקני באולם אירועים

לא יופשר בשר קפוא אלא בתנאים אלה:

  1. הבשר תלוי על ווים;
  2. אין מגע בין חלק אחד לשני;
  3. הטמפרטורה בחדר ההפשרה אינה עולה על 10 +מעלות צלזיוס;

הסרת האריזה מעל הבשר הקפוא נעשתה בחדר קבלת סחורה.


קצת מהתקנות:

במטבח יהיו מדורים מופרדים במחיצות כאמור להלן:

  1. לטיפול במזון גלמי, שבו מקום לרחיצת ירקות כולל כיור עמוק;
  2. לבישול ובו שטח נפרד להכנת בצק לעוגות;
  3. למזון מוכן להגשה, ובו מתקן לחימום;
  4. לשטיפת כלים, ובו כיור אחד לפחות, המיועד לרחיצת כלים גדולים בלבד, שגודלו 60 ס"מ × 60 ס"מ × 80 ס"מ לפחות.

ביפוד מלווה אתכם בדרך לקבלת רישיון עסק לאולם

צוות העובדים של ביופוד – מורכב מאנשי מקצוע בעלי שם וניסיון בענף המזון, ביניהם: טכנולוג מזון, יועץ קולינארי, אנשי שיווק, תברואנים, אדריכלים ושפים מהקורדון בלו, הכל על מנת לקבלת רישיון עסק לאולם שמחות.

יש לנו ניסיון רב עם אולמות אירועים ובמרוצת השנים סייענו להם במגוון רחב של שירותים:

  • טיפול בבעיות (קנסות על שפכים אסורים וחריגים) מול התאגיד המים המקומי.
  • הגשה להיתר לשימוש חורג או להיתר בנייה לאולמות אירועים בשטחים חקלאיים או לבנייה חללים חדשים.
  • טיפול בדוחות העסק שהתקבלו ממשרד הבריאות
  • טיפול בבקשה לרישיון עסק עד קבלת הרישיון.

חלק מלקוחותינו:

אולמי רויאל לוד

אולמי גן קדמא נווה אילן

אולם השרון

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לאולם אירועים, צרו איתנו קשר עוד היום.


 

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לאולם אירועים

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
הקודם
הבא

ההסמכות שלנו