רישיון יצרן/עסק לקונדיטוריה
קונדיטוריות רבות עברו תחת ידנו על מנת לסייע להם להשיג רישיון יצרן ו/או רישיון עסק לקונדיטוריה מטעם משרד הבריאות, עסקים מהדרום עד הצפון.
רישיון יצרן לקונדיטוריה
בשביל להפעיל קונדיטוריה יש לקבל רישיון יצרן ממשרד הבריאות הנפתי שאליו המפעל שייך לפי אזור גאוגרפי.
את הבקשה יש לתכנן לפי תקנות משרד הבריאות והכללים הידועים בנושאים השונים: מים, שפכים, מיזוג, תברואה, טכנולוגי, טכנולוגיה, ועוד ועוד ע״י הבנה מלאה רב תחומי בין תחומי.
גם בעסק מסוג זה יש צורך באישור כיבוי אש ובאישור משטרה על מנת לקבל רישיון עסק.
אפייה היא תהליך יחסית פשוט הדורש קמח מים ושמרים – כאשר מתבצע בבית.