עסק להכנת מיצים – טעון רישוי
קיוסק אשר נותן שירותי הכנת מיצים טריים ומכירתם במקום עם בלי ישיבה במקום.
עסק פרונטלי אשר רוב פעילותו חשופה ונראה לעין על כן יש צורך בתכנון ועיצוב פרפקט.
לעסק לשייק פרי זה חובה רישיון עסק מהרשות המקומית.
וכן עבודה נכונה עם מזון כך שפירות וירקות עוברים תהליך עיבוד ונשמרים מוכנים לעבודה.
בעזר יועץ בטיחות מזון / תברואן מוסמך תוכל לבחור את הכלים הנחוצים לעסק.
לא מעט מתקני קירור נחוצים לפעילות הקולינרי מי מכונת קרח עד מקפיאים.
ציוד אשר ירכש ישמש כמנוע בזמן אמת ויאפשר עבודה מהירה ושרות יעיל.
רישיון עסק לשייק פרי זה בשבילך
מחסן בעסק הוא לא סתם – כל פריט (כלי) חד פעמי מגיע בקרטון משלו, כוס בנפרד ומכסה בנפרד לכל גודל וכן גם הקשיים, מפיות, כפיות וכדומה, על כן מחסן מתאים ביחד עם מדפים מוגבהים וסדר זה הדרך הנכונה לעסק בריא.
חלק מתפריט לדוגמא לפרי שייקים:
שייק על בסיס יוגורט טרי
יוגאינדי – אגס, צ׳אי, קרם קוקוס. מומלץ
יוגמנגו – מנגו, בננה ומלון, דבש וקינמון.
יוגתות – תות, בננה, סורבה תות וחלב.
יוגיער – בננה, תפוז, סורבה פירות יער, פטל.
יוגאפרסק – סורבה פסיפלורה, **אפרסמון ואפרסק.
יוגחלבה – טחינה, הל, שומשום שחור, בננה, סילן וחלב.
יוגמלון – ליצי, סורבה קוקוס ומלון.
יוגקקאו – בננה, סטיביה, סורבה קקאו, חלב.
יוגתמר – בננה, פקאן, תמר, סילן וחלב.
יוגתפוח תפוח, דבש וקינמון.
יוגתאנים – קיווי, סורבה תות ותאנים.
צרו קשר עוד היום וחסכו כסף רב 052-5257750
חלק מלקוחות שלנו:
תן ג׳וס – בוגרשוב, ת״א
בננס – בוגרשוב, ת״א
פרש בר – שועם
דבר על מיץ
צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
להכנת מיצים
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.