רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון ותפקידים נוספים של טכנולוג של מזון


השוק הישראלי של עסקי המזון ידוע כשוק תחרותי ביותר.

הצרכנים בארץ הם משכילים, בררניים וקפדניים, ולא קל לשכנע אותם לנסות מוצר חדש או להחליף מוצר ותיק ואהוב במוצר של חברה אחרת.

יחד עם זאת יש לא מעט חברות, מפעלים ובתי עסק, אשר שוקדים על הכנתם של מוצרי מזון חדשניים, אשר יכולים לפרוץ אל השוק ולהצליח בו לאורך שנים ארוכות מאוד.

אם אתם זקוקים לסיוע ברישום של מוצר מזון חדש וחדשני אשר טרם נראה כמותו בשוק הישראלי –

פנו אל חברה איכותית אשר עוסקת בתחום של פיקוח על ייצור מזון ותוכלו לקבל ייעוץ וליווי צמודים של טכנולוג מזון שיסייע לכם בדרך ועד לרישום פרוויזן ורישום פטנט.


פיתוח של מוצרי מזון חדשים

טכנולוג מזון גם עובד יחד עם הצוותים אשר אחראים על פיתוח של מוצרי מזון חדשים.

כאן הטכנולוג מסייע לבנות מוצר עם ערכים תזונתיים ראויים אשר יהיה גם טעים ומתאים לסוגים שונים של קהלי יעד.

טכנולוג מזון ממשיך עם הצוות גם לאחר שלב הפיתוח של המוצר, והוא מסייע בפיקוח על פס הייצור של מוצר המזון

ומבטיח כי תהיה בו שמירה על רמה נאותה של היגיינה, ניקיון  וסניטציה – הן עבור הבריאות של העובדים עצמם והן עבור הבריאות של קהל הצרכנים.

רישום פטנטים למזון ביופוד


הכנה של פרשה טכנית

פרשה טכנית היא מסמך שאותו יש להגיש לרשויות השונות על מנת לקבל רישיון עסק לעסקים אשר נמצאים בתחום של המזון או בתחומים אחרים.

כאן הטכנולוג מסייע להכין את כל מה שצריך ומסייע גם למלא את הטפסים כפי שמתבקש.

במסמך צריך לפרט את חומרי הגלם, את המוצרים השונים, את שעות העבודה והפעילות, את מספר העובדים, מספר שולחנו ההגשה ועוד.


ת"י 1145

טכנולוג של מזון גם מסייע לעמוד בסטנדרטים החשובים של ת"י 1145, שהוא התו אשר קשור לסימון של מוצרי מזון.

כאן הטכנולוג עובד בצמוד עם מעבדות מזון וגורמים נוספים על מנת לקבוע את הערך הקלורי של המוצר, כמו גם ערכים נוספים, כמו חלבונים, פחמימות, שומן ועוד


רישום פטנטים למזון

צלצלו 052-5257750

צרו קשר

מדריך לקבל רישיון עסק
רישיון עסק - מה שרצית לדעת
מדריך לקבלת רישיון עסק

תוכן עניינים בעלי עסקים בארץ מכירים היטב את המושג המאיים: רישיון עסק. מדובר במסמך שמרבית בתי העסק בארץ מחויבים להנפיק לפני פתיחת העסק ואפילו בעקבות

קרא עוד »
רישוי עסקים
כללי
רישוי עסקים – תיקון 34 לחוק

משרד האוצר עמל בימים אלה להעביר חוק הסדרים חדש, במסגרתו תנסה הממשלה להתמודד עם מספר תחומים שזקוקים נואשות לרפורמה מזה שנים במאמר זה נתמקד בתיקון

קרא עוד »
צלחת פטרי עם מושבות חיידקיים
טכנולוג מזון - מה שרצית לדעת
חיידקיים פטוגנים 1

מיקרוביולוגיה – חיידקיים פטוגנים מקורות לרעל במזון: יצורים מיקרוסקופים, חלקם בעלי יכולת תנועה (שוטונים). בכל מקום – מים, אוויר, אדמה, חי. נשימה – דורשים חמצן, גדלים בחוסר

קרא עוד »

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.
הקודם
הבא

ההסמכות שלנו