במסגרת תפקידו של תברואן מוסמך:
- ביקורת הדרכה
- ביקורת לחשיפת ליקויים
- א. ביקורת שיגרתית
- ב. ביקורת מיוחדת
- ביקורת לבדיקת תהליכים (להתייעלות, לפרמיה).
- ביקורת מחקרית (סקר, מחקר).
- ביקורת תחרותית.
- בדיקה לצורך חקירה (עפ"ר לגילוי עבירות).
עמרי גור תברואן מוסמך אשמח לעמוד לשירותך
אתיקה בביקורת
אתיקה היא תורת המידות. התורה המתארת את הטוב שיבחר האדם ואת הרע שעליו להתרחק ממנו.
אתיקה מקצועית היא התנהגות לפי כללי המקצוע כמו ברפואה במשפטים בתקשורת וכדומה. (ע"פ מילון אבן שושן).
הכנה תוכניות עבודה:
- ביקורות שגרתיות.
- ביקורת לחוות דעת מקדמית לקראת רישוי עסקים.
- ביקורות לבדיקת התנאים ברישיון עסק.
א. תנאים מוקדמים.
ב. תנאים לביצוע דחוי.
ג. תנאים קבועים לרישיון.
ביקורות תברואן מוסמך המשולבות עם גורמים אחרים:
- ביקורות עם גורמים ממשלתיים מאשרים (כמו משטרה, משרד הבריאות).
- ביקורות עם גורמים אחרים של הרשות (מכבי אש, הנדסה, השירות הווטרינרי).
- ביקורות עם גורמים משפטיים פנימיים לצורך הכנה תביעה.
- ביקורות עם גורמים משפטיים חיצוניים (סנגור, תובע, שופט).
צרו קשר
הקמת עסק אינה משימה פשוטה, ולאחר שהשקענו כל-כך הרבה זמן, כספים, וכוונה בהקמת העסק יש צורך שהעסק יתייצב ויעמוד על רגליו, ויהפוך לעסק משגשג, בעל
מאיר אדוני מאיר אדוני מאיר אדונִי (נולד ב-25 במרץ 1973) הוא שף ישראלי ומבעלי המסעדות “כתית”, “מזללה”, “בלו סקיי” ו”לומינה”, כולן בתל אביב. אייל שני השף אייל שני בטלוויזיה 2004
יועץ מזון הוא מקצוען בתחום המזון האחראי במידה רבה לאיכות המזון שאנו מקבלים ולטעמיו. יועץ מזון מקיף תחומי אחריות מרובים ומגוונים אשר נעים מתחומה המצומצם
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.
לשרותכם, עמרי גור