אנו מצפים לקבל את המזון שלנו ללא ליקויי טעם, תפוגה, תברואה וכדומה, אנו מצפים לקבל מזון איכותי וטעים במסעדה, לקבל מזון נקי ולא מזיק כשאנו רוכשים בסופרמרקט מזון שהופק תעשיתית.
יועץ מזון מומחה – פתרון בעיות בשרשרת המזון
יועץ מזון הוא האיש האחראי לפתרון בעיות בשרשרת הפקת המזון המגיע אל צלחתנו.
התואר הוא רחב ומכיל בתוכו מומחיות שונות:
ישנם יועצי מזון המתמחים בפתרון בעיות תברואתיות יחד עם טכנולוג מזון בתוך פס היצור והשיווק של מזון המופק באופן תעשייתי.
ישנם אחרים המתמחים בענף של הקייטרינג ואחרים המתמחים בבניית תפריטים ומיתוג לפי טעמים של מסעדות פרטיות.
ישנם יועצי מזון המתמחים בפן העסקי של הקמת עסק לשיווק מזון כמו בחירת מיקום.
בחירת מזונות מתאימים, עיצוב מטבח מתאים להכנת המזונות הללו, ניסוח אופן ההגשה ותמחור הסעודה.
יעוץ בתחום המזון הינו תחום נרחב ביותר וחשוב מאד הן לשרידותו הכלכלית והתברואתיות של העסק והן עבורנו הסועדים ביצירת מזון איכותי, טעים, מזין ובמחירים שאנו יכולים לשלם.
יועץ מזון – שילוב של חך וידע טכנולוגי
יועץ מזון תעשייתי אחראי לבידוק חומרי הגלם.
עליו לוודא שחומרי הגלם המגיעים אל המפעל הינם איכותיים ומספק הפועל לפי הנהלים.
עליו להבין בביורוקרטיית האישורים והתקנות של משרד התמ"ת והבריאות, להיות בעל יכולת מדעית לבחון את מרכיבי חומרי הגלם.
להבין את פס הייצור ולצפות בו תקלות שאפשר למנוע, לשפר ולשפות את גהות המפעל והסניטריה הכרוכה בהפקת המזון.
לעתים חודרים גופים זרים אל המזון ומסכנים את הציבור.
לעתים תנאי ההובלה לחנויות לקויים או תנאי האחסון, על יועץ קולינרי להתמודד עם משברים ותקלות אלו ולמצוא תיקונים להסרתם.
יועץ מזון אחראי גם לטעם אשר במזונות שלנו, עליו ליצור מתוך חיכו האנין טעם ברור מובחן ואטרקטיבי לציבור הרחב ולסייע בכך לטכנולוגי ומהנדסי המזון בייצור מוצר מצליח.
יועץ מזון עין פקוחה על טרנדים
מלבד היותו של יועץ מזון מומחה בתחום המזון והכנתו עליו גם לשמר עין פקוחה על טרנדים ואופנות עכשוויות, זוהי התמודדות קבועה ומהנה באמצעות החך והידים אשר מטילה עליו לחזור ולהכין בביתו, במסעדתו הפרטית, ובמקום עבודתו, מנות שונות בטכניקות שונות, להתנסות במסעדות אחרות בארץ ובעולם ולהיות איש חוקר והרפתקני בתחום המזון, וזאת על מנת להישאר מעורה בעולם המזון שמתחדש כול הזמן בטרנדים ובאופנות.
צלצלו 052-5257750
זקוקים ליועץ מזון? צרו קשר
השפכים הם תוצר של שימוש במים הרכב השפכים הביתייםמיקרוביולוגיה – חיידקים, וירוסים, טפילים וכד', 8^10 מיליון חיידקים ב100 מ"ל שהם גם פטוגנים אשר נמצאים בגופנו
תכנון גני ילדים או מעונות יום, בנייה והקפדה על דרישות הבטיחות וההיגיינה הם משימה רגישה שדורשת דייקנות, מקצועיות ותשומת לב לפרטים. ההורים מפקידים את ילדיהם
מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון? כתבה מעניינת מכלכליסט שנותנת לנו הצצה למפגש של טכנולוגיה ומזון – לחץ כאן לקריאה מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון מה
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.
לשרותכם, עמרי גור
בין לקוחותינו
סיפורי לקוח
ההסמכות שלנו