החשיבות של יועץ מזון בהקמת עסק בתחום
גם אדם עם כמות מכובדת של יוהרה וביטחון עצמי צריך לדעת לשים את האגו בצד ולהבין שבלי הבנה לעומק של תחום המזון בכלל ותחום עסקי המזון בפרט, סיכויו של העסק לשגשג נמוכים מאוד.
ללא קבלת עזרה של יועץ מזון עתידים הצעדים הבירוקרטיים, ההגבלות והאישורים הדרושים לתקוע מקלות רבים בגלגלים ולהפוך את תהליך בניית העסק למייגע, מסתכל ואף לא רווחי.
הקמת עסק בתחום המזון דורשת גיבוש של קונספט אטרקטיבי וריווחי ומימושו בפועל, וכן דורשת קבלת רישיונות והיתרים לעבודה (וכחלק מזה, גם לדעת למי לפנות לצורך קבלה של אותם ההיתרים).
על מנת להקים עסק בתחום המזון חשוב לשים דגשים על בניית המטבח של המקום לצורך עבודה מהירה ויעילה, היא דורשת חזון לעתיד הרחוק של העסק, תוך כדי לקיחה בחשבון של כשלים אפשריים ועמידה בהם. כל הפרמטרים הללו דורשים, ידע רב בתחום המזון, מקצועיות, ניסיון וראייה עסקית נכונה.
חברת ביופוד הוקמה תוך לקיחה בחשבון של כל הפרמטרים החשובים בהקמת עסק בענף המזון, יועץ מזון מקצועי ומנוסה מטעם החברה, ילווה אתכם בכל השלבים של הקמת העסק, מגיבוש הקונספט והתמהיל השיווקי עד לשלבי הקמת העסק בפועל.
שירותי החברה כוללים בין היתר:
- טיפול ברישיונות רישוי יצרן ועסק.
- ייצוג במשרד הבריאות.
- ייעוץ קולינארי, בניית סל ספקים.
- תמחור עלויות תוך דגש אודות הרווח ומגוון השירותים הנדרשים להקמת נכונה וחכמה של עסק בתחום המזון.
יועץ המזון עובד בשיתוף ובשיקוף מלא עם הלקוח ועירובו בכל התהליכים של בעלי המקצוע השונים המעורבים בתהליך.
הקמת מרכזי מזון במתחמי קניות: שווארמה, פיצרייה, פלאפל, גלידריה, קפיטריה ועוד.
צרו קשר להזמנת שירות יועץ מזון
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.
לשרותכם, עמרי גור
בין לקוחותינו
סיפורי לקוח
ההסמכות שלנו