שפים אהובים

מאיר אדוני
מאיר אדוני
מאיר אדוני

מאיר אדונִי (נולד ב-25 במרץ 1973) הוא שף ישראלי ומבעלי המסעדות “כתית”, “מזללה”, “בלו סקיי” ו”לומינה”, כולן בתל אביב.

אייל שני
אייל שני
השף אייל שני

בטלוויזיה

2004 – אוכל למחשבה

2009 – מחוברות

2010 – איפה האוכל

2010 – מאסטר שף

2016 – “קרב השפים הגדול”

כל מילה מיותרת

השף חיים כהן
השף חיים כהן

כהן נולד ב1960, גדל והתחנך בתל אביב, למשפחה יוצאת הקהילה הנאשדידנית

סגנון בישול מהמטבח הצרפתי בשילוב הים-תיכוני, פיוז’ן.

מסעדות

קרן (סגורה)

דיקסי (תל אביב)

דיקסי אקספרס (ראשון-לציון)

פילדלפיה

יפו תל אביב

ספרי בישול:

חיים כהן מבשל, הוצאת בבל, 2002.

חיים כהן מבשל עם פיקאסו: חגיגה ים-תיכונית, הוצאות דניאלה די-נור ומודן, 2002.

חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים, הוצאת כתר, 2006.

חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים 2, הוצאת כתר, 2008.

תוכניות בישול:

שום, פלפל ושמן זית

מועדון ארוחת הערב עם מארינה מקסימיליאן בלומין

רישיון ליהנות עם אלי אילדיס

מאסטר שף עם אייל שני, מיכל אנסקי ויונתן רושפלד

מבשלים ביחד עם אייל שני

דיוד מגן
דויד מגן
השף דויד מגן

יליד 1948, בוגר תדמור 1970. בעל תעודה בטבחות סוג 5

שף מטבח מגיל 26 בעל נסיון בינלאומי בטבחות ברשת הקלאב-מד. שף במטבח כשר למהדרין בשוויץ.

תפקידי ניהול מטבחים ויעוץ ב: תעשיית מזון למטבחים, שף במחלקה הראשונה בחברות תעופה זרות, שף במלון קראון פלאזה ים-המלח, ובמלון קיסר באילת. עוסק בהדרכה משנת 1996 ב”ס רימונים שבטבריה.

המורה שלי בסוג בטבחות 1, ב”ס הולידי אין, טבריה (היום ב”ס לבישול רימונים)

השף זיו
Ziv Ben-zvi‎‏
השף Ziv Ben-zvi‎‏

סיים את לימודי הבישול ב The French Culinary Institute ובוגר תדמור – “מנהל בתי מלון”.

Private Chef‎‏ ב-‏‎U.S. Embassy Tel Aviv, Israel‎‏‏, ‏‏‎privet chef of the ambassador‎‏ ב-‏‎USA Embassy Tel Aviv‎‏‏‏ ו‏‏מנכ”ל‏ ב-‏‎bettyford.co.il‎‏‏‏

הסטון בלומנטל
הסטון בלומנטל
הסטון בלומנטל

המעוטרת בשלושה כוכבים במדריך מישלן.

אתר הבית של מסעדת The Fat Duck

השף לאון אלקלעי
השף לאון אלקלעי
השף לאון אלקלעי
מוריס הנדלר
מוריס הנדלר
מוריס הנדלר

המורה שלי לסוג 5 בדן גורמה 2017, תודה לך אלוף

האדם הוא אוקינוס של מונחים

צרו קשר לייעוץ שף

היגיינת עובדים
תברואה
היגיינת עובדים

מה הבעיה בהיגיינת עובדים נמוכה במפעלי מזון? (רוב הרעלות המזון נוצרות כתוצאה מהפצת מ"א ע"י בני האדם לכן יש לשים לב להיגיינה של העובד כי

קרא עוד »
תכנון קו ייצור
טכנולוג מזון - מה שרצית לדעת
איך בונים קו ייצור חדש

איך בונים קו ייצור חדש – כל מה שרציתם לדעת על תכנון מפעלים אחת הדרכים להכניס פס ייצור חדש למפעל קיים היא התאמתו למאה ה-21

קרא עוד »
טכנולוג / מהנדס מזון
טכנולוג מזון - מה שרצית לדעת
עבודתו של טכנולוג מזון

מדען מזון; מהנדס ביוטכנולוגיה, מהנדס מזון, טכנולוג מזון. בשורות הבאות נסביר על המקצועות השונים העוסקים בייעוץ, בקרה, ניטור, מחקר ופיתוח בענף המזון, ונתמקד בתפקידיו השונים

קרא עוד »

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.
הקודם
הבא

סיפורי לקוח