פיקוח ובקרה פנימי

פיקוח ובקרה פנימי לחברות יצור מזון:

מטבחים מוסדייים, קיטריינג, בית אבות ,בתי חולים, אולמות אירועים, מערכות מזון גדולות אשר רמת הסיכון בא גבוה.


תדירות הביקורת נקבע לי דרישת הלקוח או לפי המלצת הטכנולוג או לפי דרישת משרד הבריאות.


דיגום וכמות הדגימות לבדיקה מיקרובילית אוכימית לצורך שיקוף מלאה ללקוח.


ביקורת תברואה


פיקוח ובקרה פנימית

פיתוח שיטות להקטנת פחתים ולהעלאת תפוקות ביצועי קווי יצור.

טיפול מול גורמי ממשל פיקוח עירוני ופיקוח משרד הבריאות, משרד בריאות הסביבה, ואיכות הסביבה, תאגידי מים בבעיות שפכים.


כולל דיגום בעסק / מפעל / שטח / מטבחים / בדיקות שנלקחים בתנאים נאותים מיד למעבדה מוסמכת.
לפי תקנות רישוי עסקים ( תנאי תברואה נאותיים לבתי אוכל) 1983.


תכנון וביצוע ביקורות בלתי תלויים בשטח.
ייעוץ בהקמת מפעל מזון בארץ ובחול.
יעוץ בתחומי יצור –משטחות, מחלבה, מפעלי גלידה.


ניתוח וייעוץ לקווי יצור למפעלי מזון אורגנים.
מו”פ – בשירות פרטי ע”י טכנולוג עצמי ופיתוח מוצרי מזון חדשים.

 


צלצלו עכשיו 052-5257750

לוגו ביופוד

Share on FacebookEmail this to someoneShare on Google+