עתיד מתוק

הרצאה קולינרי של שעתיים אשר מוציא אותך מהקופסה.


מה בפרק:

מולטי מטבחים ​ומטבחי על


בישול מולקולרי


סופר פוד
כולל מתכונים משופרים


חדשנות בעולם הבישול והאפיה


ציוד וכלי עזר לטבח ולשף פשוטים ומתקדמים


חומרים חדשים טכנולוגיה מתקדמת הפנטזיה הופכת למציאות.


(סכינים ללא צורך בהשחזה, אוטומציה (כלים שמבינים אותך) ועוד..


בואו איתי לצאת מהקופסה


הרצאה קולינרי מאת עמרי גור טגנולוג, שף סוג 5.




הרצאה קולינרי מאת עמרי גור טגנולוג, שף סוג 5. לתיאום מועד תאריך צלצלו למספר 052-5257750, מתאים גם ליום השתלמות מקצועי. ישנם עוד הרצאות בתחום המזון.

Share on FacebookEmail this to someoneShare on Google+