יועץ קולינארי

פתיחת עסק בתחום המזון מהווה הליך מורכב הדורש צורך בשימת דגשים מעמיקים על כל הפרטים וקבלת עזרה וסיוע מאנשי מקצוע הבקיאים שמכירים היטב את תחום המזון.


צריך לוודא שהקונספט טוב, לבנות תפריט בצורה נכונה או לבצע תכנון נכון של מוצרי המזון המיוצרים.

לדאוג לרווחיות של המנות או של מוצרי המזון אל מול העלויות של חומרי הגלם המרכיבים אותן ועוד..

אחד מאנשי המפתח שיכולים לסייע לכם לדעת ולהבין עם לעסק יש פוטנציאל להצליח או לתת לכם את הייעוץ וההכוונה בדרך להצלחה הוא, יועץ קולינרי.


יועץ קולינרי מנוסה ומקצועי יוכל ללוות אתכם בכל הליכי הקמת העסק ובאמצעות הניסיון והידע הרב שיש ברשותו.

לתת לכם את הכלים הנכונים לגבי קבלות החלטות שונות ומשמעותיות בתכנון בית העסק.


 יועץ קולינרי

מהם תפקידיו?
יועץ קולינארי יוודא בשלב הראשון שאכן מדובר בקונספט למסעדה או למפעל בתחום המזון שיש לו פוטנציאל להצלחה וייתן לכם נקודות לשימור ולשיפור.

בשלבים שלאחר מכן, במידה ומדובר במסעדה, יועץ קולינרי יסייע לכם בבניית התפריט בהתאם לקונספט של העסק או יעזור לכם להתמקד בסוג מוצרי המזון אותם אתם רוצים לשווק או לייצר במידה ומדובר במפעל או בעסק אחר בתחום המזון.


יועץ קולינרי

הוא גם האיש שיטעם את המנות או מוצרי המזון בפועל וייתן לכם נקודות לשימור ולשיפור.

יועץ קולינרי הוא איש המקצוע שייתן לכם את הכלים כיצד להפוך את הרעיון שלכם לעסק בפועל, עסק רווחי עם התנהלות נכונה שיהיה לו את הפוטנציאל להצלחה גדולה יותר מכך להצליח בענף המזון.


יועץ קולינרי

יועץ קולינרי – הבחירה הנכונה

בשביל שאותו יועץ קולינרי שבחרתם אכן ימלא את תפקידו בצורה הטובה ביותר וייתן לכם כלים בכל הפרמטרים שצוינו.

חשוב לבחור באיש מקצוע מנוסה ומיומן בעל היכרות מעמיקה עם תחום המזון והסמכות בפועל בתחום זה.


בביופוד יודעים את החשיבות של יועץ קולינרי להצלחה של מסעדה, מפעל או עסק אחר בתחום המזון.

מהסיבה הזאת, היועצים הקולינריים של החברה הם אנשי מקצוע מנוסים ובעלי ניסיון רב.

יועץ קולינארי שברזומה שלהם מספר רב של הכשרות ועבודה בפועל בתחומי המזון והייעוץ. 


צלצלו עכשיו 052-5257750

Share on FacebookEmail this to someoneShare on Google+