טכנולוג מזון

 “חלק מהעיסוק בתחום המזון, כרוך ברצון התמידי להתפתח ולפתח.

מדובר בתחום דינאמי הדורש מחד גיסא דאגה התנהלותית כפי הצורך האקטואלי ומאידך גיסא קידום מחשבתי עתידי פוזיטיבי”  עמרי טכנולוג של מזון


כמובן, שעוד לפני השלב בו יש לבעלי ומנהלי העסק כבר שאיפות ותכנונים לעתיד:

הם צריכים לוודא תחילה, שהדברים כפי שהם כרגע, מתנהלים בצורה הנכונה בכל האספקטים הקיימים (בהתאם לסוג העסק).

בין היתר: פעילות קו הייצור, הקפדה על ההיגיינה, איכות המזון, אופן תפעול המטבח ועוד..

טכנולוג מזון


כך יוצא, שבתי עסק שונים העוסקים בתחום המזון ושוקלים לצאת בקו מוצרים חדש, לשפר מוצרים קיימים או לשדרג ולשכלל את ייצור המוצרים העכשווי שלהם בצורות כאלו ואחרות.

ייעזרו ברוב המקרים באיש מקצוע שהוא טכנולוג מזון מוסמך ומנוסה ובאמצעות הכלים, הידע והניסיון שיש ברשותו, יתאפשר בידו לתכנן ולדאוג לישום התוכנית בפועל.


אז מיהו בעצם אותו טכנולוג מזון?


טכנולוג מזון

טכנולוג מזון

הוא איש מקצוע בעל השכלה אקדמאית בתחום של טכנולוגיית מזון.

בידיו של טכנולוג מזון יהיו הכלים והידע לערוך מחקר ופיתוח בתחום המזון, לבצע בקרת איכות על מפעלים ובתי עסק בתחום המזון.

לחקור שיטות שונות אשר בכוחן לסייע לשיפור איכות המזון, לתכנן מפעל ומטבח ולייעץ בכל הנושא של בריאות ותברואה.


אם לסכם זאת, טכנולוג מזון הוא האיש אשר יודע כיצד לתכנן ולהתנהל בתחום המזון מהשלב שהוא עדיין בגדר חומר גלם.

דרך תהליך הייצור וכל מה שכלול בו (איכות, היגיינה אחסון וכדומה) ועד לשלבי האריזה והגעת המזון לצרכן.


טכנולוג מזון הוא הכתובת עבור כל סוגי העסקים בתחום המזון (מפעלים, קיטרינג וכו’), המעוניינים בייעוץ ובסיוע מקצועי ומעמיק בתפעול נכון של העסק.

בין אם זה, בצעדיו הראשוניים, החל מהשלב שהעסק הוא רק בגדר רעיון בין אם זה.

בקיום בקרה ופיקוח אחר התנהלות העסק בכל המישורים כשהעסק כבר פועל ובין אם זה בהכנסת חידושים, מתכונים או מוצרי מזון חדשים.


BIOFOOD לטיפול בנושא רישוי עסקים ורישיון יצרן, תכנון מפעלי מזון ואישורם מול משרד הבריאות והרשות המקומית.

צלצלו עכשיו לטובים ביותר לטל: 052-5257750


מפעל טבעוני

Share on FacebookEmail this to someoneShare on Google+